zzp tekstpakket

Iedere zzp’er begint als zzt’er. Een zelfstandige zonder tekst. Je hebt grote plannen voor je bedrijf, maar geen website en geen algemene voorwaarden. En je moet ook nog reclame maken voor je bedrijf. Lastig? Niet als je Jou inschakelt. Dit regelt Jou voor je:

  • teksten voor je website
  • algemene voorwaarden
  • een sjabloon voor een offerte
  • een sjabloon voor een opdrachtbevestiging
  • een persbericht voor de kranten in jouw regio
  • 1 maand communicatieadvies

Webteksten
De lezer op internet is ongeduldig. Teksten moeten kort zijn, maar toch genoeg zeggen. Of je nu zelf je website maakt of dit door een webdesigner laat doen, teksten schrijven is een vak. Laat het aan Jou over.

Algemene voorwaarden
De kleine lettertjes. Heel belangrijk om gedoe te voorkomen, maar hoe stel je ze op? Jou schrijft jouw voorwaarden in begrijpelijke taal en laat deze uiteraard checken door een ervaren jurist.

Offerte
Een goede offerte kan het verschil zijn tussen een opdracht krijgen of treuren. Vermeld niet alleen je diensten en je prijs. Verras je klant! Jou maakt graag een offerte-sjabloon in jouw eigen huisstijl.

Opdrachtbevestiging
Na de offerte komt de opdrachtbevestiging. Als het goed is. Geen idee hoe je dat doet? Jou wel.

Persbericht
Als je je eigen bedrijf hebt, mag de hele wereld dat weten. Jou stelt een kant-en-klaar persbericht op. Samen sturen we dat naar de huis-aan-huiskranten in jouw regio.

Communicatieadvies
Jou
heeft twintig jaar communicatie-ervaring. Maak daar gebruik van! Of het nu gaat over het inzetten van social media, het laten maken van logo en huisstijl, of het meekijken met het ontwerp van een website.

Heb je al teksten, dan kan een kleine update geen kwaad. Jou checkt graag je bestaande teksten.